contentInstagramTerschellingtraining

online Instagram training voorjaar 2020

instagram training Terschelling

Vanwege het advies om contact zoveel mogelijk te vermijden, bied ik de trainingen alleen online aan #wecandothis

Aanbevelingen van deelnemers aan instagram training op Terschelling:

Margreet: “Instagram staat dankzij jouw cursus minder van me af. Het hoort nu bij mijn leven en bij mijn winkel “Margaritha kleding en Meer”. Ik ben nu deelgenoot van Instagram geworden 😉 “

Marieke: Het was de investering zeker waard, veel handige tips. Zoals dat je altijd de locatie vermeld waar de foto genomen is, hoe je kunt reposten, zo leuk! Ik merk dat ik veel beter ben geworden dankzij Jolanda haar tips. En daardoor al in volgers verdubbeld in een aantal maanden.

Maartje: ” Voor mij was het een hele prettige training waarin ik in mijn eigen tijd en vanuit mezelf kon experimenteren en kennis kon maken met Instagram. Het heeft me extra handvatten en zekerheid gegeven in hoe ik mezelf en mijn bedrijf ‘Sporten met Maartje’ kan neerzetten, zonder mezelf te verlaten. ”

Instagram-trainingen op Terschelling 

Wil je ook meer mensen bereiken, en wil je beter laten zien wat je te koop of te huur hebt? Instagram is een geliefd platform en ook jij kunt er meer uit halen. Met een training ben je direct goed op weg. Je kunt beter kiezen en je spaarzame tijd effectief besteden. Gebruik je nieuwe media zoals Instagram op de goede manier, dan bereik je mensen die de vraag hebben waar jij antwoorden op hebt.

Over de trainer:

Sinds 2014 noem ik mezelf e-coach. Ik kwam erachter kwam dat ik er energie van krijg om mensen op weg te helpen, en ik vind het gewoon leuk om te weten hoe software werkt. Sinds 2016 geef ik Instagram-trainingen, meestal op ons mooie Terschelling. Ik beheer Instagram-accounts voor bedrijven en heb bij bedrijfstrainingen en workshops al veel cursisten helpen groeien op Instagram.

Onderdelen van de instagram training

Bij de Instagram-training werk je in een kleine groep (max. 3) aan jouw instagram-toekomst

 • de strategie van het instagram gebruik
 • navigatie binnen de 4 ‘afdelingen’ van de app
 • bedrijfsdoelen voor jouw zaak en jouw doelgroep
 • welke foto’s/films werken
 • hoe schrijf ik goede bijschriften
 • welke hashtags kan ik gebruiken (en hoe doe je dat gemakkelijk)
 • hoe je aan nieuwe hashtags komt
 • wat je kunt met reacties en persoonlijke berichten
 • hoe je je berichten meer bereik kunt geven
 • welke hulp-apps handig zijn voor plannen en monitoren
 • hoe staat mijn instagram in relatie tot mijn andere nieuwe media-uitingen
 • fotografie-tips, stijl-tips, automatische antwoorden en het taggen van anderen komt aan bod
 • voor vragen is voldoende ruimte tijdens de training.

Je hebt na de training een duidelijk doel, je kent een strategie en je krijgt studiemateriaal mee en  advies op maat. Als vervolg maken we een afspraak voor een individueel gesprek, telefonisch, ongeveer 2 weken na de training. In dit gesprek krijg je individueel feedback -als je daar open voor staat- en kun je al je vragen stellen.

Meedoen? Geef je op voor deze training op Terschelling via jolanda@jijlandt.nu

Data van de instagram training (alles alleen online)

donderdag 2 april 9:30-11:30

dinsdag 7 april 9:30-11:30u

vrijdag 29 mei 9:30-11:30u

dinsdag 9 juni  9:30-11:30u

Praktische informatie

Maximaal aantal deelnemers per keer: 3

Locatie: op West-Terschelling.

Investering: € 95,- excl. BTW, incl. studiemateriaal, locatie en koffie/thee.

Betaalwijze: facturering.

Opgeven voor de training?

Direct opgeven? Mail jolanda@jijlandt.nu

Liever een-op-een training? Of wil je meer informatie over andere trainingen? Bel 0562-769003. Je kunt ook mijn nieuwsbrief volgen, gratis en vol tips, die mail ik je vier maal per jaar 🙂