content heldere taal Instagram Linkedin marketing training

5 manieren waarop ik iets voor jou kan betekenen

Instagram trainer Jolanda Gooiker Terschelling zit voor en bloeiende wilde appelboom op een duin en houdt een papier vast.

*5 manieren waarop ik iets voor jou kan betekenen*

1. Je hebt geen tijd voor het regelmatig maken van leuke berichten? Ik maak een voorstel en plaats ze voor jou op facebook, instagram, linkedin of je eigen website.

2. Je hebt geen planning voor je promotie voor de komende periode? We maken (samen) een kalender met wat er te doen is -in jouw buurt, jouw niche. We verzinnen titels voor berichten waarmee jij een tijd vooruit kunt.

3. Je hebt een leuk actie-idee in je winkel of zaak en zoekt een leuke campagne er om heen? Ik help je met originele ideeën. Ik kan adviseren over het platform dat het beste past. Waar en hoe je dat het best kan doen: denk aan een combinatie van print/nieuwsbrief/linkedin/instagram/ enz. enz.

4. Je twijfelt altijd bij je teksten over de t’tjes en de d’tjes? Ik maak teksten wervend en kloppend en je hebt geen zorgen meer over spelling.

5. Je houdt niet van praatjes over funnels, storytelling en customer journey? Je wil in gewoon Nederlands kunnen praten over jouw bedrijfsgroei? Bel of mail mij.

Berichten geven je bereik, ik help je daar graag mee

Dat waren 5 manieren waarop ik iets voor jou kan betekenen. Kijk voor meer info op pakketten voor promotie. Of neem een kleine groep, privé of in-company training instagram, linkedin of mailchimp.

author-sign

Ook voor jou geschreven