content facebook Instagram Linkedin

5 manieren waarop ik iets voor jou kan betekenen

*5 manieren waarop ik iets voor jou kan betekenen*

1. Je hebt geen tijd voor het regelmatig maken van leuke berichten, ik maak een voorstel en plaats ze voor jou op facebook, instagram of je berichtenblog.

2. Je hebt geen planning voor je promotie voor de komende periode. We maken (samen) een kalender met wat er te doen is -in jouw buurt, jouw niche- en we verzinnnen titels voor berichten waarmee jij voor een half jaar of jaar vooruit kunt.

3. Je hebt een leuk actie-idee in je winkel of zaak en wilt een zo leuk mogelijke campagne er om heen, ik help je met originele ideeën. Plus waar en hoe je dat het best kan doen: denk aan een combinatie van print/nieuwsbrief/facebook/linkedin/snapchat/instagram/campagne enz. enz.

4. Je twijfelt altijd bij je teksten over de -tjes en de -dtjes. Ik maak teksten wervend en kloppend en je hebt er geen zorgen meer over.

5. Je houdt niet van praatjes over funnels, storytelling en customer journey, je wilt het in gewoon Nederlands kunnen hebben over jouw bedrijfsgroei. Bel mij, mail mij of stuur een bericht.

😉 Kijk voor keus uit drie pakketten voor promotie via het internet op mijn site.

Of neem een training instagram, linkedin of mailchimp.

Neem direct contact op of geef je op voor de superinformatieve en gratis nieuwsbrief.

author-sign

Ook voor jou geschreven