contentnieuwe websitetijdgebrektrainingverbeteren website

Een website heb je echt nodig

jijLandt.nu

Een website heb je echt nodig, en levert de investering dubbel en dwars op. Hoe komt dat?

  • Mensen bestellen steeds meer online. Tot wel 80% van de Nederlanders koopt regelmatig via internet.
  • Eerst rondsurfen. Mensen die iets willen hebben, gaan echt op zoek: ze kijken eerst via internet, wat is het aanbod, en hoe zijn ervaringen van mensen daarmee?
  • Je website is er altijd, ook voor die mensen die iets zoeken op het moment dat jij aan het lunchen bent, of op vakantie bent. De informatie is beschikbaar voor iedereen met een aansluiting, overal ter wereld.
  • Een website maakt direct duidelijk wat voor soort onderneming je hebt, zodat mensen kunnen ‘voorproeven’ of dat bij hen past.
  • Groeicijfers? Ja, die zijn er zeker. Wie op de website regelmatig berichten plaatst, ziet het bereik omhoogvliegen, dat kun je meten en merk je ook aan meer contacten met mensen: informatieverzoeken, boekingen. En als je media zoals instagram en facebook slim inzet, zijn die cijfers nog hoger. Je verdient je investering terug.

Hoe maak ik je website?

Mijn websites maak ik met een uitgekiend proces. Ik gebruik de een kaart-sorteer-techniek die snel duidelijkheid schept: wat is voor jou heel erg belangrijk. En met welke zoekwoorden vinden mensen je? Ik doe een bureaustudie waarin zoekwoorden duidelijk worden. Dat is de basis voor alle teksten die daarna geschreven worden. Daarna bepalen we hoe en met welke naam, kleuren, logo’s en welk aanspreekvorm je wilt gebruiken. Ik gebruik het liefst je, een ander misschien U.

Dan komt een heel belangrijke: de foto’s. Beeldmateriaal kan ik voor je maken, of ik gebruik materiaal dat je al hebt.

Er zijn nog veel meer dingen die komen kijken bij het maken van een website. Als je interesse hebt, spreken ik graag af voor een gratis inspiratiegesprek. Groeicijfers van al gemaakte websites kun je dan ook opvragen.

Samenwerking 

Ik werk met hostingmaatschappij Vevida samen en ik gebruik WordPress. Ik volg regelmatig cursussen om helemaal bij te blijven. Over de techniek, bijvoorbeeld coderen, maar ook over het schrijven van goede titels en teksten. Ik blijf graag bij en geef die kennis direct door.

Liever zelf aan de slag?

Bij Vevida zijn tal van cursussen te volgen die supergoed zijn. Ik geef ook training, bijvoorbeeld over Instagram en een training waarmee je jezelf kunt Uploaden. Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief, 4 x per jaar gratis trends en tips in je inbox.