marketing

inloopspreekuur media winter 19/20 Terschelling

Inloopspreekuur voor nieuwe media tips

In de eerste winter inloopspreekuren heb ik al veel mensen op weg kunnen helpen, komende winter ga ik daarom door. Deze vragen kreeg ik zoal: Hoe moet ik starten met instagram zonder te prutsen? Hoe verdeel ik mijn aandacht over alle mogelijkheden zoals facebook, website, instagram? Is mijn hostingmaatschappij wel goed? Wil je me helpen met het soort berichten dat ik moet maken?

Waarom inloopspreekuur?

Ik vond én vind het leuk om de mensen op weg te helpen. Ik vertel vaak over de waarde van marketing voor je bedrijf: Wat doe je en voor wie doe je dat dan? Een paar keer genoemd deze uitspraak: ‘Verkoop goede nachtrust, verkoop geen matras’ en Hoe je dat in dit geval het best aanpakken kunt.

Wanneer en waar inloopspreekuur 2019/2020

Vanaf 12 november is het inloopspreekuur op dinsdagen tussen 10-11u klaar bij Hotel Nap. Bij het inloopspreekuur (tussen schoolvakanties, tot april ongeveer) stel je je vraag of je vertelt over je uitdaging. Bedrijven met vragen over ‘beter in beeld komen’ zijn van harte welkom. Ik luister en denk mee. Soms kan ik geen oplossing aanreiken, dan kan ik vaak wel verwijzen in mijn netwerk. Of een eventuele aparte afspraak maken handiger is, bespreken we ter plekke. Bijvoorbeeld bij een complexe vraag en/of als meerdere mensen wachten.

Je betaalt jouw koffie/thee en gaat wijzer weg. Door te komen help je mij ook! Ik krijg door jullie vragen inspiratie voor mijn blogs , en die lezen anderen met dezelfde vraag dan ook weer.

Recensies

-‘ik kan meteen ook de ‘Hoe dan’ vraag op mijn eigen apparaat vragen, heel handig.’
-‘waardevolle uitleg, sluit aan bij wat ik weet’
-‘Ik ben gewoon blij met jou’
 

Contact opnemen?

Je kunt je vraag eerst mailen aan jolanda@jijlandt.nu of via Linkedin een connectie maken voordat je komt koffiedrinken. Bellen mag altijd: 0562-769003.

Nieuwsbrief

Abonneer je ook op mijn nieuwsbrief. Voor ondernemers, gratis, elk kwartaal, compact en vol tips van Terschelling! Geef je hier meteen op.