lifehacks

Kennismaken met jijLandt?

Jou vooruit helpen, emanciperend werken. Dat is jijLandt. Je komt beter in beeld met training, coaching en optimaal gebruik van nieuwe media.

Kennismaken met jijLandt, dat vergeet je niet.

jijLandt wil jou vooruit helpen, wil emanciperend werken. Als je kennismaakt, moet je dit van me weten, en je vergeet het niet. Maar waarom eigenlijk? Ik word blij van andermans groei. Als mensen zich zekerder voelen, meer durven en kunnen en doen, word ik daar blij van. Ik wil emanciperend werken; jij blij, ik blij. Helder, persoonlijk en efficiënt.

Zelf doen

Mijn ouders wrijven het me nog steeds in, toen ik twee was zei ik al: ‘seffel doen’. Ik weet hoe het is om iets zelf te willen aanpakken.

Je leest, wint advies in, en wil daarna je eigen stempel kunnen drukken op de uitvoering. Ik help graag bij jouw groei. Ik word blij als anderen emanciperen: en iets zèlf kunnen, trots zijn op die vaardigheid, of wat je kunt.

Persoonlijk en Nederlandstalig

Heb jij geen gladde-jonges marketingpraatjes nodig? Weet je echt wel zelf wie je doelgroep is, en hoe jij ze wil bereiken? Maar ben je niet zo handig met al die nieuwe media? Dan helpt ik jou op weg, zodat jij landt (jijLandt.nu). Ik luister naar wat je wilt en ga aan de slag: maak een website, of verbeter je oude site. Zet je nieuwsbrief op. Doe een online scan. Zorg dat alle profielen die je ooit gemaakt hebt, opgeruimd of bijgewerkt worden. Een beeld, een soort toon, een soort tekst die overal terugkomt. Ik help jou je blog opzetten. Kan ik iets niet zelf, dan zoek ik in mijn netwerk iemand erbij die kan helpen. Ik lees veel over en praat veel met marketeers, en het imponeren met engelse woorden vind ik vervelend. Ik versta ze wel, en praat bewust in het Nederlands (terug). Helder, persoonlijk en efficiënt.

Inspiratiegesprek

Je komt beter in beeld met training, coaching en optimaal gebruik van nieuwe media. Vraag een inspiratiegesprek aan, met koffie, of online.

jolanda@jijlandt.nu

Meer lezen? 

author-sign

Ook voor jou geschreven